Wednesday, February 4, 2009

4.2.Takaisin Helsingissä

Lentokone laskeutui eilen iltapäivällä Suomen maaperälle ja jopa ihan ajoissa. Kinujen jonottaessa passin tarkastuksessa pääsin kävelemään heti Eu-kansalaisten linjalta noutamaan matkalaukkua, joka tulikin pian hihnalta. Kumma kyllä eivät olleet vallanneet sitä linjaa.

Kotipesä oli onneksi ihan kunnossa ja kasvitkin aika hyvissä voimissa. Ihmetyttää kovasti täällä taivas, jota näkyy joka puolella, hanavesi, ihmisten vähyys kaduilla ja junassa jne... Kummasti näköjään ehti tottumaan jo erilaiseen maisemaan ja käyttäytymiseen. Lumi oli iloinen yllätys. Toivottavasti säilyykin maassa, jotta pääsee sivakoimaan suksilla ja liitelemään luistimilla. Siihen nyt ei kyllä lunta tarvita, mutta pakkasta kylläkin.

Tänään sitten alkoi heti kahdeksalta työläisen arki virastossa ilman suurempia ihmettelyjä tai ongelmia.Nyt kyllä väsyttää (olen siis jo kotona), mutta täytyy yrittää pysyä valveilla, jotta tottuisi tähän aikavyöhykkeeseen mahdollisimman nopeasti.

Seuraavan kerran kirjailen matkakuulumisia vuoden päästä luultavasti Australiasta tai mahdollisesti Kanadasta tai Koreasta.

1 comment:

  1. Tervetuloa takaisin :P Päivittelehän kuulumisia Suomessakin, vaikka uuteen blogiin!!

    ReplyDelete